Sörens Bloggbok

Sörens Bloggbok

Lady Elaine

På en resa både över och under haven till hästar och hovslagare runt om i världen. . . . .

HEMSIDAN

Kung för en dag

8 KattegattPosted by sören Thu, August 25, 2016 20:53:29
24 augusti blev även den varm och solig. Det känns som värmen gör mig sällskap ett tag till. I dag blev det mycket svarande på mail. Jag försöker hinna ikapp men det är helt klart mission impossible då det kommer nya hela tiden. Men snart är jag ikapp både med dem som kommer från när och fjärran.

I dag blev sista besöket hor örnarna och falkarna på örnreservatet. Men vilken dag det blev. Inte behövde jag betala inträde och inte heller fikat utan de bjöd på alltsammans.

Jag kände mig som en riktig VIP person eller som en kändis som bjuds på fina event. Jag tror inte det är så ofta det är någon besökare som kommer flera dagar i rad så de var så klart glada åt mina återkommande besök.

Att se de olika individerna dag från dag ger även en insikt i hur otroligt kloka dessa fåglar är. Den unga falken har utvecklats otroligt på dessa dagar. Och de äldre örnarna har en otrolig koll på oss åskådare.

Att cykla och sedan titta på fåglar innan man cyklar tillbaka och fortsätter med mejlande var en bra paus. Om vinden blir som de lovat kommer jag ta mig till Läsö de närmaste dagarna.

En paus är ett avbrott från något oavsett aktivitet

57 35.560N 010 25 705W