Sörens Bloggbok

Sörens Bloggbok

Lady Elaine

På en resa både över och under haven till hästar och hovslagare runt om i världen. . . . .

HEMSIDAN

Hemkomsten

8 KattegattPosted by sören Mon, September 05, 2016 09:56:33
3 september blev det både mer sol, vind och värme desto närmare hamnen jag kom. Det blev mycket revande för att hålla nere farten för att inte komma för tidigt. Klockan 16.00 var det sagt och det blev det också. ”Faktiskt på minuten, så på den punkten är jag inte förändrad.

På bryggan stod de nära och kära. Det var en mindre skara vilket kändes skönt då jag faktiskt kunde heja och prata med alla riktigt mycket.

Jag fick en skål med blandade färska frukter vilket var en fantastisk smakupplevelse. Speciellt de svenska plommonen och äpplena. Hamnen var sig lik, nästan kusligt lik den hamn jag lämnade. Fast lite mer sliten vilket gjorde att Elaine passade in utan att det märks att hon är tillbaka.
Själv har jag utvecklats och upplevt otroligt mycket men här har tiden stått stilla.

Fika och prat en lång stund blev det innan större delen av sällskapet gav sig av hemåt. Senare på kvällen blev jag bjuden på grillad lax av grannbåten Devine vilket smakade både gott och välbekant. Det var längesedan jag åt lax.

Det känns märkligt att vara hemma. Men samtidigt känns det inte som jag varit borta. Det finns så mycket att göra och många val att ta men jag stannar hos Elaine en stund innan jag beger mig längre upp på land.

Det är bra med färre kockar

58 00.330N 011 42.055E